Uw bijeenkomst perfect verzorgd

Ter Torre stelt twee zalen ter beschikking voor allerhande bijeenkomsten en gelegenheden. Onze zaal ‘Aronskelk’ heeft een capaciteit van ongeveer 200 personen. Dit is een mooie, ruime zaal met een panoramisch dakterras. Klanten kunnen zelf de tafelschikking en de decoratie in Aronskelk bepalen. U wordt in de organisatie en uitvoering van uw bijeenkomst bijgestaan door een ervaren zaalmanager en een gemotiveerd team.

 

Voor kleinere samenkomsten is de zaal ‘Aubergientje’ ideaal. Hier kunnen tot 35 mensen tafelen voor een besloten gelegenheid.

 

Houd uw bijeenkomst in de beste omstandigheden: bespreek een feestzaal in Waregem bij Ter Torre! Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie. Afspraken kan u telefonisch of via het contactformulier maken.

Geniet van een warm onthaal en lekker eten!

Op zoek naar een gezellig restaurant in Waregem of een aangename feestzaal met professionele catering? Ter Torre Restaurant-Feestzalen biedt u beide diensten aan!

Reserveer bij restaurant Ter Torre

Kom langs en geniet van een gezellig en heerlijk tafelmoment in ons restaurant. Wij serveren een Belgisch-Franse keuken, met een menu gebaseerd op seizoensgebonden ingrediënten. Met meer dan 60 jaar culinaire ervaring verzorgen wij keer op keer perfect bereide gerechten. Wij werken zowel à la carte als met voordelige all-in-menu’s. Ook de kleinsten zijn van harte welkom en kunnen hun keus maken uit een eigen kinderkaart.

 

Ter Torre verzorgt jaarlijks verschillende themadagen in haar restaurant. Nieuwjaar, Valentijnsdag, Pasen… U kan bij elke gelegenheid bij ons terecht voor een speciaal feestelijk diner!

 

Restaurant Ter Torre in Waregem is elke middag open van zondag tot vrijdag. Vrijdag en zaterdag kan u ook ‘s avonds bij ons terecht.

Wij zijn enkel op woensdag gesloten.

 

Heeft u zelf iets te vieren? Reserveer dan een van onze mooie feestzalen te Waregem!

Ter Torre openingsuren

OPEN:
elke middag van zondag tot en met vrijdag
+ vrijdagavond en zaterdagavond
 
GESLOTEN: woensdag
 
BESPREKINGEN graag op dinsdag – of vrijdagmiddagen,
of in de weekends 'steeds na afspraak!'
 
Jaarlijks verlof:
Van 22/07 tot en met 14/08
 
Krokusvakantie:
Van 16/02 tot en met 22/02
056 60 28 05
056 61 44 82
 Bereken route
Download onze mobile app voor iOS en Android smartphones
open/close
Klik op één van de store iconen om de app te downloaden